Header image disappears when selection category menu item

  • rimcrazy

    #9417

    I’m sure this is a n00b question but I’m baffled at the moment. I have a simple website (ooobservatory.org) and I’ve set up my menu items. All of the menu’s appear to work fine. I have designed my website such that most of the menu items are static pages. A few of the items, however, are categories as I felt these were items subject to constant update/change/evolution and as such should be categories not static pages. When I navigate to a category item (Outreach->Students->Projects) my header image disappears. When I go to a static page like About, everything comes back.

    I’m guessing there is either a check box I’m missing on configuration or perhaps a spot of custom CSS code so that this does not happen. Any help would be much appreciated.

    Love your theme. So easy and clean. I purchased your Mobile NEO. Pretty awesome!

    Admin

    Syahir Hakim

    #43577

    This is a known issue. We have already fixed it and will be available in the next update. In the meantime, if you wish to apply the fix yourself, see this topic: https://forum.graphene-theme.com/graphene-support/no-header-at-not-found-page#post-41430

    Moved to Support. Please post in the correct section next time.

    rimcrazy

    #43578

    Ah, thanks. Sorry I posted to the wrong place. I can wait until the next release.

    rimcrazy

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!