have to scroll WAY down to see posts.

  • MWSager

    #9967

    for some reason the other day, my site looked real weird, I had to scroll way down to see posts – slider missing and all my widgets were missing.

    I have disabled the widgets and slider… still same issue

    Thoughts?

    i had to put zoom to 33% before you see first post.

    web1.jpg

    Mod

    Kenneth John Odle

    #45012

    You have switched themes, so it is impossible to diagnose right now.

    Did you add any plugins or widgets or edit any theme files before this happened?

    MWSager

    #45013

    the main site is a vanilla site for interested people to contact us – there is a scout logon behind password protection to allow protection of youth. we don’t want to advertise pictures of minors and where they might be in future to public… committee decision.

    I have disabled and deleted most of the plug ins and widgets – I have changed themes to other themes, but LOVE what graphene has to offer – have used if for years.

    when going back to Graphene, it does same behavior.

    it is currently at Graphene and if you want I can take the PW off for awhile for you to see if you see anything… or where to get some logs to analyze…

    much appreciate any help

    Mod

    Kenneth John Odle

    #45014

    Maybe try a fresh install of Graphene. I assume you aren’t using a child theme?

    MWSager

    #45015

    I just deleted the theme and re-installed, same result.

    are there files that I should clean up after the un-install?

    Mod

    Kenneth John Odle

    #45016

    Did you make sure to refresh your browser and server caches?

    MWSager

    #45017

    browser, yes

    hosted on GoDaddy – how do you refresh server cache

    Admin

    Syahir Hakim

    #45018

    If you can switch back to Graphene, then we can take a look and better assist you in figuring out the cause of the issue.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.