Return to Support

Graphene Twitter and Internet Exp

Home Forums Graphene WordPress theme Support Graphene Twitter and Internet Exp

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1636
    andrewl
    Member

    HI All,

    I am running the latest version of IE and it won’t display my twitter feeds. I have no problem seeing them on my safari browser. Anyone know what I can do. There is no error displayed just a blank space under Latest tweets. Any help would be appreciated. I have checked it out on a number of different sites using Graphene theme and its all the same.

    my site is http://www.fandbtraining.net

    Thanks

    Andrew

    #16613

    I just noticed this as well, and it appears my problem is similar. I can see the Twitter feed on my husband’s firefox, but not on my IE. I have updated mine too. Thanks for your help.

    my site is http://www.FranklinTNBlog.com

    Thanks,

    Monica

    #16614

    @andrewl:

    First, you have an issue with your permalink structure. The correct permalink tag should be %category%. Check this page in the Graphene Codex for more info.

    Also, where do you have the Graphene twitter widget installed? I don’t even see it on your index page.

    I have no problem seeing them on my safari browser.

    I can see the Twitter feed on my husband’s firefox, but not on my IE.

    Yes, IE is buggy. It is a programmer’s nightmare. There might not be an easy answer to this one.

    #16615
    andrewl
    Member

    Thanks Kenneth.. I actually was putting in info earlier today and deleted the home page…. thanks for the permalink correction. I’ll just hold out for IE…

    Cheers again

    Andrew

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.