Return to Support

glitch in the Graphene Child theme

Home Forums Graphene WordPress theme Support glitch in the Graphene Child theme

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10646
    stevieboyee
    Member

    Hi, can you help please.

    I have a plugin that will not update?

    The support of that plugin are saying it is due to a glitch in the Graphene child theme?

    I have deleted the old plugin and install the new version, but my site layout changes drastically?

    I have received this message from the plugin developers –

    You can try to reach out to the theme developers, show them the js errors:

    https://www.screencast.com/t/2IDH56bfUIZU

    maybe they can update the theme to eliminate the cause.

    Does anyone know if this can be solved??

    thank you, Steve

    UKpreppersGuide.co.uk

    #46559
    blipe27
    Member

    I am also having issues that I thought resolved and are returning….My homepage is not updating with current posts, and all of my new posts and ALL categories are loading completely wrong, making the page unreadable.

    #46560
    stevieboyee
    Member

    Blipe27 – the more I google the problem, the more it points to a theme code / jQuery issue.

    Unfortunately I do not know enough about it..?

    It is a Plugin and Theme that has been written with different code that is not compatible..??

    When I change my whole theme to the latest WP theme everything renders correct.

    It would seem plugins are coded to WP but the Gaphine Child Theme is slightly out somewhwere..???

    Again, there does seem to be a workaround, but I cannot find where to change the code to make things right..

    Very frustrating as I luv Graphene theme and do not wont to change to another.

    But it would be nice if someone had an answer here.

    #46562
    Syahir Hakim
    Keymaster

    Hi Steve,

    Can you try switching to the parent Graphene theme to see if the issue is with the child theme?

    #46563
    stevieboyee
    Member

    Hi Syahir,

    I have switched to graphene parent theme and the problems go away…?

    at the moment I am just using the parent theme to keep the site running ok…!

    any ideas?

    thanks

    Steve

    #46564
    Syahir Hakim
    Keymaster

    Hi Steve,

    That puts the issue squarely in the child theme (or how it is being handled). Can you list the files that you have in the child theme here?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.