genericons not loading in production

  • losgaz

    #8770

    On my localhost the Genericons are loading properly, but on the production server they will not load (IE or FF). Error message in FF is

    Quote:
    downloadable font: download failed (font-family: “Genericons” style:normal weight:normal stretch:normal src index:1): status=2147746065

    source: https://www.lewesoperatic.co.uk/bar_man/wp-content/themes/graphene/fonts/genericons/genericons-regular-webfont.woff

    downloadable font: download failed (font-family: “Genericons” style:normal weight:normal stretch:normal src index:1): status=2147746065

    source: https://www.lewesoperatic.co.uk/bar_man/wp-content/themes/graphene/fonts/genericons/genericons-regular-webfont.woff

    downloadable font: no supported format found (font-family: “Genericons” style:normal weight:normal stretch:normal src index:4)

    source: (end of source list)

    I have tried disabling all pluguns – no change.

    Any thoughts please? I would really like to get in production soon.

    Luko

    #42130

    Any link to site?

    Did you copy/paste entire style.css into child-theme style.css?

    It’s hard to tell without looking to actual site…

    losgaz

    #42131

    In my child theme I use @import.

    The icons fail to load even using the main Graphene theme.

    I have just tried using the font load from the Twenty Fourteen theme (pasted into the Graphene style.css and amended the path) and that seems to works fine. This should be ok until of course there is a Graphene update.

    The site is http://www.lewesoperatic.co.uk/, but unfortunately this is not using Graphene yet as more work to do before it’s ready.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.