Featured Image not working for Posts Page

  • sceptre

    #1914

    When I set a static page in the Reading Settings for my posts page (the front page is set to display a static page as well) and then try to change the featured image for that page with all my posts, I am able to set an image but I can not see that image when I view the page. The default image is still set.

    Mod

    Kenneth John Odle

    #17813

    I’m not sure what you mean by this.

    When I click on any of the posts in the slider, it just takes me back to your “About” page. I can only see your posts when I click on the “News” category.

    Which image is supposed to be the featured image and which one is supposed to be the “default” image?

    Ken

    rrussell

    #17814

    In the Settings (Reading) option of the WordPress Admin, I set “News” as my posts page. When I try to set a featured image for “News”, it well let me set an image but it will not display that image when you view the “News” page. I set banner_aqua.jpg as the featured image for “News”. The default image is one of the header images supplied with the Graphene theme. I hope this is clearer. It’s just a little hard to explain! Thanks for your help!

    Admin

    Syahir Hakim

    #17815

    I think WordPress treats the page that is set as the posts page as just a placeholder for listing the posts. It does not display anything from that page itself, including the content and the featured image.

    rrussell

    #17816

    Yes, you are right! After you pointed me in the right direction, I found solutions to this issue at:

    http://wordpress.org/support/topic/twentyten-featured-image-not-showing-on-blog-page

    Thanks again for your help and your awesome theme!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!