Return to Support

embedding iframe

Home Forums Graphene WordPress theme Support embedding iframe

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #10766
    rodeboy
    Participant

    Hi, I am trying to embed an iframe into one of the pages on my customers site at https://www.harmonyhomeimprovements.co.uk/doors/

    I have left it in there as you will see but it is leaving a big blank space. I have double checked and I am advised that the coding is correct. Can you help please?

    Also I am concerned that it will not be responsive. Any thoughts?

    Many thanks, Chris

    #46708

    Press F12 and check the console. I am getting this message:

    Quote:
    Mixed Content: The page at ‘https://www.harmonyhomeimprovements.co.uk/doors/’ was loaded over HTTPS, but requested an insecure resource ‘http://www.wbgateway.co.uk/retail/designer/harmony.home@btconnect.com’. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

    Your clien’ts site is secure (https), but the source of the embedded iframe is not.

    BTW, iframes are notoriously difficult to make responsive. There’s this:

    https://benmarshall.me/responsive-iframes/

    which is older, but works (or at least it did the last time I tried it). But just because the iframe itself is responsive does not mean that the content will be all that responsive, or even be usable on smaller devices.

    #46709
    rodeboy
    Participant

    Kenneth, thank you very much for your time and advice on this. I am taking the matter up with my client and the third party. I may be back!!

    Cheers,

    Chris

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.