Diaporama bug ?

  • objectifweb

    #1903

    Hello,

    http://awesomescreenshot.com/011lnp406

    Since the update, the slide show displays the latest articles, before I set to view the articles in a particular category, it does not work.

    There is a choice to do but how you select category?

    Best regards

    Patrick

    Admin

    Syahir Hakim

    #17742

    Try to select other option first, then selec the option to use categories again. The categories list selection should appear.

    objectifweb

    #17743

    Hello,

    I tried with firefox, chrome and internet explorer, but it still does not work.

    With IE, I saw that there was an error in javascript

    Détails de l’erreur de la page Web

    Agent utilisateur : Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C)

    Horodateur : Tue, 4 Oct 2011 10:05:03 UTC

    Message : Expected ‘)’

    Ligne : 952

    Caractère : 43

    Code : 0

    URI : http://ultimatemix.be/wp-admin/themes.php?page=graphene_options

    Admin

    Syahir Hakim

    #17744

    Hurm.. does this occur only after the recent update? Were you able to open/close the individual settings group previously? Could be a conflict with a plugin. Try deactivating all the plugin you have, and then activate them one by one to see if any one of them is causing the conflict.

    objectifweb

    #17745

    Yes, it was after one of the updates and even by disabling all plugins, the problem continues

    Admin

    Syahir Hakim

    #17746

    Can you try reinstalling the theme again? Just to make sure that all files were downloaded correctly to your server. Also, did you make any changes to the theme, or are you using a child theme?

    Admin

    Syahir Hakim

    #17747

    OK, I think I’ve figured this out. It happened before, and I thought I’ve fixed it then. Try replacing the theme’s graphene/admin/admin.js.php file with this updated one here: http://graphene.googlecode.com/svn-history/r224/trunk/graphene/admin/js/admin.js.php

    objectifweb

    #17748

    No more error message indicated by IE but still nothing works, no additional fields appears

    Admin

    Syahir Hakim

    #17749

    I just tried and it works. Try my first suggestion again: select other option first, then select the option to use categories again. The categories list selection should appear.

    Billboa

    #17750

    Same problem on my site with Chrome, IE and Explorer. Not able to select specific articles or page for the slider….A menu is missing!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!