Return to Support

Comments not displaying at all

Home Forums Graphene WordPress theme Support Comments not displaying at all

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #2713
    fmchronicles
    Member

    I love this theme, however for some reason the comments do not work. Have a look at this post (my whole site is still under development)

    http://portolaplanet.com/2011/12/night-in-the-portola-a-success/#comments

    And there is one comment on the post, but it is not being displayed. If I view the source, I see now comment HTML in the page. If I switch the theme to “Twenty Ten” or “Twenty Eleven”, all the comment functionality works fine. So it’s not a problem with the main WordPress settings. I also have the following plugins enabled…

    Akismet

    Business Directory Plugin

    Onswipe

    Jetpack by WordPress.com

    TinyMCE Advanced

    WPML Multilingual CMS

    I’ve had them all deactivated and I still cannot get comments to display. The Graphene comments option is set to “Use WordPress settings” and i’ve set the WordPress debug mode to true and don’t see anything either.

    I cannot figure out why this is happening. I LOVE this theme, it’s exactly what I want, but without comments i’m going to have to look for something else.

    Can someone please help me!

    #21598
    simon
    Member

    So I debugged this and found that in…

    /themes/graphene/loop.php

    I found the following;

    <?php /* Get the comments template for single post pages */ ?>

    <?php /* if (is_single() || is_page()) {comments_template();} */ ?>

    So I must have commented this out at some point! I have no idea when I did that, but hey, I fixed it now.

    #21599
    Prasanna SP
    Member

    🙂 okay, please mark this thread as resolved..

    #21600
    Josh
    Member

    @ Simon,

    Chalk it up to the ‘ole learning curve!!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.