Return to Bug report

Child theme never works anymore

Home Forums Graphene WordPress theme Bug report Child theme never works anymore

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10589
    markalpine
    Member

    I’ve posted this problem before and never got any responses. Past version of this theme have worked great with a child theme. But as the new revisions have come out I’ve noticed less and less CSS tags work in the child theme. Now none of them work at all. The only way I have to enter custom CSS is via the graphene custom CSS area under display.

    So is there really any point to using a child theme anymore except for when customizing certain pages?

    Here’s just one of the many sites I’ve built where the child theme doe stop work.

    landmarkoaks.com

    Thanks for your help!

    #46464

    Have you tried the usual debugging methods?

    #46465
    markalpine
    Member

    What are the debugging methods for a child theme not loading it’s CSS?

    Thanks!

    #46466

    There are many:

    Try disabling plugins to rule out a plugin issue.

    Delete unused plugins and themes.

    Make sure WordPress core and all themes and plugins are up to date.

    Check your server error logs to see what errors are being thrown.

    Enable WP_DEBUG in wp-config.php to see if any errors are indicated.

    #46467

    @markalpine – Did you ever come to a solution? I’m having the same kind of problems and it is driving me crazy…

    #46468
    markalpine
    Member

    There’s been a few updates sense I made this post. It no longer is a problem for me.

    Page templates that’s a different story and I can’t get any help….

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.