Return to Support

cache plugins difficulties

Home Forums Graphene Mobile Neo Support cache plugins difficulties

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #10638
    titti63
    Member

    Hi there, my website is incampagna.com with graphene Theme, Mobile Neo, Mobile Neo Helper and Any Mobile Theme Switcher

    I have attempted a million times to install a cache plugin with no success. I understand that W3 total cache should be compatible with Any Mobile Theme Switcher and I have modified the settings as instructed on AMTS and enabling both the high and low user agent groups.

    However, when I load the site I get garbage characters and no image in the content areas. If I reload the page it looks normal, but if I clear cache and try again the page looks scrambled again except the headers.

    In addition activating the W3 does not seem to have any effect on Page load speed according to Google page insights.

    I am quite lost as to how make page load faster, if there is any other way please let me know.

    I have also tried with WP super Cache but then I loose the mobile version completely.

    Thank you.

    #46552
    Syahir Hakim
    Keymaster
    Quote:
    However, when I load the site I get garbage characters and no image in the content areas. If I reload the page it looks normal, but if I clear cache and try again the page looks scrambled again except the headers.

    Did you have the Minify feature turned on for W3TC? Configuration error for that feature might cause the issue that you’re describing.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.