Broken "Category" widget – broken left side bar [newbie question]

  • Tman

    #7033

    Hello,

    I’m having a problem with the left side bar. Originally it was all rounded and beautiful but for some reason it became broken and turned to a (colored as chosen) squared bar with black letters. I tested it importing everything to a localhost – where it too broke. Then, in this localhost I deleted all posts, keeping the widget and it turned out ok, in the localhost I can post and categorize as I might and the left bar will be ok. Unfortunately I can’t do the same process (delete and repost everything) with the “real” site so, need help figuring out how to fix it without deleting all posts

    sorry for the rusty english

    Tman

    #36588

    Sorry, sorry, sorry for double posting but i didn’t find the “edit topic” button. If you go to the website you’ll obviously note there is no problem with the left side bar because there is no left side bar, it’s in the right. Sorry for the double posting again, I know it’s enerving.

    Admin

    Syahir Hakim

    #36589

    Did you modify the theme’s stylesheet? It’s missing the CSS codes for that particular part of the the widgets.

    Tman

    #36590
    Quote:
    Did you modify the theme’s stylesheet? It’s missing the CSS codes for that particular part of the the widgets.

    I may have. I tried changing something related to the fonts and probably left something broken [already searched and learned that I should have used child/custom-css]. How do I resolve this? By uninstalling the theme or something? I’m afraid of big changes and breaking everything cause it isn’t a personal blog and people are already visiting it.

    Admin

    Syahir Hakim

    #36591

    Make a backup of the theme’s stylesheet, and then replace it with the original one.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

  • You must be logged in to reply to this topic.
Graphene Themes Forum