Blank posts inserted after 3 most recent posts on home page

  • manicolaus


    Using WordPress 3.8 and Graphene 1.9.2, I am getting short blank “posts” after the first three posts in the vertical post display on the home page at

    My post index doesn’t show any blank posts and I can’t think of what I might have done to generate these blank phantom posts. Might it be a problem in the theme? If so, it’s new. I can’t say exactly when it began but not more than a week or two ago.

    Thank you for your attention to this issue.


    Kenneth John Odle


    This is not a bug.

    You have activated and added Google AdSense code, but the ads have not yet propagated. It takes anywhere from a day to a week for those ads to show up.

    Moved to Support.



    Thanks for the reply.

    I did have the WP-Insert plugin activated to post AdSense below the post. However, when I turn in-post ads off and delete the AdSense code for in-post ads, the blank posts don’t go away. Maybe I have to delete the plugin and reinstall it from scratch.

    I also have an AdSense widget activated for the landing page and that has been displaying ads for a couple of weeks already.



    Nope, didn’t work. Deleting the WP-Insert plugin and then reinstalling it, with all ads-in-post features deactivated and blank, did not get rid of the empty blocks beneath the posts.

    The AdSense ads in the widget continue to appear.



    Inspection shows that the adsense code is still in there even though the WP-Insert options has it turned off. I’ll have to talk to the author of WP-Insert about it.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.