bbPress Template Files Error?

  • AReaHerps

    #3915

    I just installed the bbPress plugin last night and was trying to get my forum setup. I noticed later in the evening this text/warning message in my WP Dashboard. Can someone please lead me in the right direction?

    “Your active theme does not include bbPress template files. Your forums are using the default styling included with bbPress.”

    Also, I was wondering if this forum is setup using bbPress. If it is, how in the world did you get it setup with the red, green, star, and lock icons? Is it included in the bbPress plugin? I’m having a tough time getting it to look like a nice clean forum. Thanks

    Admin

    Syahir Hakim

    #26569
    Quote:
    I just installed the bbPress plugin last night and was trying to get my forum setup. I noticed later in the evening this text/warning message in my WP Dashboard. Can someone please lead me in the right direction?

    “Your active theme does not include bbPress template files. Your forums are using the default styling included with bbPress.”

    You can safely ignore that message.

    Quote:
    Also, I was wondering if this forum is setup using bbPress. If it is, how in the world did you get it setup with the red, green, star, and lock icons? Is it included in the bbPress plugin? I’m having a tough time getting it to look like a nice clean forum. Thanks

    This forum is using the standalone version of bbPress, not the plugin version. The icons are part of a plugin for the standalone version that allows you to set the status of a topic.

    AReaHerps

    #26570
    Quote:
    This forum is using the standalone version of bbPress, not the plugin version. The icons are part of a plugin for the standalone version that allows you to set the status of a topic.

    I like the look of the standalone much better. 🙁 Oh well. Thanks Syahir

    AReaHerps

    #26571

    I can’t believe this…my bbpress forum is completely gone on my site. I can see the forums I created and have short code in some but when I preview the site, nothing is there. Any ideas? I’m kind of freaking out right now.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.