'Bad URL entered for the Custom URL"

  • steihlvoice

    #8258

    I’m trying to change the Slider to use the ‘Don’t Show Image’ options.

    Path: Graphene Theme Options>General Tab>Slider Options

    I delete the current URL in the ‘Custom Slider Image URL’ field and then select ‘Don’t Show Image’ from the ‘Slider Image’ drop-down menue

    I select ‘Save All Options’ and I receive a pop up that says ” ERROR: Bad URL entered for the Custom URL.”

    I refresh the page and none of my changes are saved. The thing is the current URL in the field is valid as it is currenly showing the image associated with the URL.

    Mod

    Kenneth John Odle

    #40819

    Just select “Don’t show image” and then save. What happens then?

    WordPress version? Graphene version?

    steihlvoice

    #40821

    Same result

    ERROR: Bad URL entered for the Custom URL.

    steihlvoice

    #40822

    WordPress 3.6.1

    Graphene Version 1.9.2

    steihlvoice

    #40823

    I also get the same result if I make a change to a different section. So I can’t make any changes under the General Tab and have them save.

    Mod

    Kenneth John Odle

    #40824

    Have you edited any theme files or WordPress files?

    See this as general debugging strategies:

    http://blog.kjodle.net/2013/07/04/troubleshoot-your-wordpress-blog/

    Mod

    Kenneth John Odle

    #40825

    Moved to Support.

    steihlvoice

    #40826
    Quote:
    Have you edited any theme files or WordPress files?

    See this as general debugging strategies:

    http://blog.kjodle.net/2013/07/04/troubleshoot-your-wordpress-blog/

    No I have not made any changes to the Sourcecode of either WP or Graphene. I have only made changes via the GUI.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.