Audio player

  • Ricardo

    #1004

    Does anybody use an audio plugin to play audio (mp3) in posts? I have tried 15 plugins, and I only got 1 to work, but it only worked on firefox 4, so that’s not really an option. Good ideas are welcome!

    My preference went out to the simple ‘WordPress Audio player’ http://wpaudioplayer.com/ But when I use this I get an error saying ‘Adobe Flash Player required’ (which I have) Maybe it just doesn’t work in combination with the Graphene theme.

    http://www.fastforwardandrewind.com

    Tigeryoshi

    #14229

    I use the Yahoo Media Player: http://mediaplayer.yahoo.com/

    Ricardo

    #14230

    I would really like a player in the post itself (or the ‘WordPress Audio player’ plugin working)

    Kim

    #14231

    Hi

    I dont think its the combination with the Graphene Theme 🙂

    Make sure the plugin You choose are WP 3.1.2 compatible.

    Have You tried this plugin:

    Haiku minimalist audio player

    http://wordpress.org/extend/plugins/haiku-minimalist-audio-player/

    Kim

    Ricardo

    #14232

    Yes, I did try that one. But when I try to install it I get this error:

    Incompatible Archive. PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Invalid archive structure

    Kim

    #14233

    Well, I have tried and tested it okay.

    You just might give it another chance 🙂

    Kim

    Ricardo

    #14234

    I’ve cleaned out my browser cache and my site’s cache, then tried it again. But I keep getting the same error. I’ve installed it through the WordPress installer directly, and by downloading the ZIP and then installing it. Both giving me the same error. I also gave WordPress more permissions on my file server.

    Adding an audio player to certain posts seems so simple, but I’ve been working on it all day now.

    Admin

    Syahir Hakim

    #14235

    Topic moved to Support. Please post in the correct section next time. See the rules here: https://forum.graphene-theme.com/topic/forum-rules-please-read-especially-if-youre-new-to-the-forum

    Rules aside, I just tested WP Audio Player with the theme, and it works just fine.

    wpaudioplayer.png

    And also, I’ve just tried visiting your website using Firefox, IE7 – 9, Chrome, and Safari, and your current audio player (Soundcloud?) is working just fine in all the browsers.

    Ricardo

    #14236

    I’ve added the player to this post, and I get an error (In FF4 an IE9):

    http://fastforwardandrewind.com/?p=292

    I really don’t get why it isn’t working for me.

    Admin

    Syahir Hakim

    #14237

    Seems like a javascript issue/conflict to me. Are you using any plugin that modifies the way scripts are loaded in your site? Maybe some kind of optimisation or caching or minify plugin. Try deactivating the other plugins one by one to see if it works.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!