1.5.1 Graphene Twitter Widget not loading

  • Anonymous

    #1855

    Hello sir.

    The Twitter widget is not loading my twitter posts. I get the little spinning “ajax” but it never connects. I have set my twitter account in the options on the widget correctly. It worked in your previous theme version.

    Any ideas?

    Thank you.

    Admin

    Syahir Hakim

    #17370

    URL to your site?

    Anonymous

    #17371
    Admin

    Syahir Hakim

    #17372

    Well, the Twitter widget is set to display 5 tweets by default, but you only have 1 tweet, hence the script encounters an error. Either set the widget to just display 1 tweet, or tweet more!

    Anonymous

    #17373

    Ummm, yeah. Okay, I feel like an idiot. I’m just now getting into the whole social thing.

    Sorry to waste your time on something so simple :/

    I will be donating soon. Thank you again for the support!! I’m very impressed!!

    Admin

    Syahir Hakim

    #17374

    Well, I’m more inclined to think that the Twitter widget should have been more intelligent! Rest assured though that it will be in the next update.

    Anonymous

    #17375

    lmao… well, I certainly won’t stop you from adding updates to your impressive theme.

    However, I think the problem lies more in the fact I just started using twitter and haven’t “socialized” with it yet.

    I do wonder what you thought when you clicked on follow me and saw I had just one, lonely, tweet 😉

    Too funny!!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!