(1.1.4) Slider don't appear and footer widget counts

  • BeatriceK

    #459

    After Graphene theme ver. 1.1.4 update, Slider is not displayed.

    A flame I guess for slider is displayed. But slider contents is not displayed.

    I configured count of footer widget area “3”. But other than the front page, only 2 are displayed.

    And …. I do not like the top bar of blue.

    I think that a former design is better.

    Admin

    Syahir Hakim

    #12533

    I’m not seeing the slider at all. Did you disable them?

    As for the sidebar title background, you can change it to any colours you want via Custom CSS. It’s using CSS3 instead of background image, so changing the colour will involve just adding some extra code, which you can find here: https://forum.graphene-theme.com/topic/help-with-changing-colors

    Masato Maekawa

    #12534

    Yes. in my blog I disabled slider because blank is displayed .

    I see for changing colors, I will try later.

    How about footer widget area?

    Admin

    Syahir Hakim

    #12535

    Did you enable the alternate front page widget areas in the theme’s options page?

    Masato Maekawa

    #12536

    No. I disabled alternate front page widget areas option.

    But in front page is 3 culumn, the rest is only 2 culmn.

    Masato Maekawa

    #12537

    And I found pagination selector was gone!

    Admin

    Syahir Hakim

    #12538

    Hurm..there’s really nothing in the theme that would cause only 2 sidebar items to be displayed. Are you by any chance using the widget logic plugin? Try changing the footer widget column to 5 and see if that appears correctly.

    Also, what pagination selector are you referring to?

    Masato Maekawa

    #12539

    I tried to set “5” for count of footer widget option column.

    And, in front page 5 column displayed, in the rest page 4 column.

    I think I do not use any plug-ins for widget area…

    I’m sorry, because I am using WP page number plug-in.

    I must add some code to the theme’s script.

    I think return a theme to an old version once and wait for a problem solving it in a future version.

    Admin

    Syahir Hakim

    #12540

    It was working fine in version 1.1.3.1?

    Masato Maekawa

    #12541

    I changed my blog theme to version 1.1.3.1, and I found that a phenomenon same as a new version was caused. Other than the front page, footer widget is displayed with column count -1.

    I do not remember it before installing a new version how about this.Oh no….!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!