Tigeryoshi

Participant

Forum Replies Created

  • In reply to: [BETA] Graphene 1.5b

    #17159

    I think I should read the comments. Perhaps will I read them next time ;).

    In reply to: [BETA] Graphene 1.5b

    #17154

    Thank you for the awesome theme graphene and making it free.

    I didn’t find any bug in the beta. Good work!

    If I watch the website, I don’t see that there is any german translation for Graphene Mobile. Do you need one?

    In reply to: [ALPHA] Graphene 1.5a

    #16907

    Great update! I find it good that there is the old navigation interace in this update and not a new again.

    While I was writing this, for an test I activated “graphene_before_footer” under graphene “Action Hooks Widget Areas”. If I deactivate it and save, then the checkbox is active again. (I don’t know which affect it should have, but I didn’t see any when I activated it or now).

    In reply to: New navigation menu in version 1.4 – a heads up

    #15239
    Quote:
    I also had a line 934 problem (when I tested the alpha).

    Try to delete ALL Theme-Data on your Server, download again the theme from wordpress.org, then upload and configure it anew (in your wordpress-backend).

    Sorry, I didn’t test it again. This is false in this version. I think it is a failure off the theme.

    In reply to: Did an update to the new version and menu was all funy?

    #15320

    Good Idea, to give a link that the browser can’t find 😉

    In Graphene 1.4, there is a version to backup and restore the Theme-Options. (Under Graphene-Options in a right box).

    And did you try to assosiate your menu with the Graphene-Team? (On the menu-page in a left box.)

    In reply to: New navigation menu in version 1.4 – a heads up

    #15236

    I also had a line 934 problem (when I tested the alpha).

    Try to delete ALL Theme-Data on your Server, download again the theme from wordpress.org, then upload and configure it anew (in your wordpress-backend).

    In reply to: New navigation menu in version 1.4 – a heads up

    #15232

    I llike the new version.

    Perhaps it is good to say also in this thread, that it is possible do only use the second bar with the code

    #header-menu{
    display: none;
    }

    in the Custom CSS.

    And your Print Stylesheet Demo (this page links it) isn’t on the server: http://dev.khairul-syahir.com/wordpress/graphene/features-and-functionalities/print-stylesheet/

    In reply to: [ALPHA] Graphene 1.4a

    #15006

    No, this Plugin had also bugs, but this bug was because I had an failure in the functions.php.

    The Auto Embedd was ticked, but without sizes. Now I have sizes but it doesn’t work either.

    In reply to: [ALPHA] Graphene 1.4a

    #15005

    Thx, I’ll test it tomorrow. At the moment there is an error with my Backend. (I can’t log in anymore). Since yesterday there is an error with Page- and Graphene Updates.

    Perhaps my Theme changer (that I installed yesterday, but also uninstalley yesterdaay) is bad.

    I think I reinstall wordpress.

    In reply to: [ALPHA] Graphene 1.4a

    #15002

    http://www.yoshiuniversum.de/?page_id=3033

    No, there is only the URL.

    I’ll test it. Do you have a plan when you’ll release the beta and the final version? And what is with Antiaris?

Viewing 10 posts - 11 through 20 (of 37 total)

Graphene Themes Forum